Bourgondisch Eersel

Omgeving Eersel | Genieten!

Restaurants en terrassen op loopafstand

Geniet van de terrassen en restaurants op de Markt van Eersel. Voor ieder budget en altijd supergezellig! Bijvoorbeeld bij deze restaurants:
Yaya
’t Menneke
Veertien
Nu
Promessa
Het Gildehuis

Wandelen

Je kunt hier heerlijk wandelen. Neem onze wandelkaart mee of een van onze wandelroutes. 

Fietsen

Eersel is omgeven door bossen en heide. De fietskaart ligt hier voor je klaar. Onze B&B ligt aan de knooppuntenroute. Fietstips hebben we genoeg, bijvoorbeeld een route naar Herberg In d’n Bockenreyder of Herberg In ’t Wilde Zwijn.

De lekkerste ijsjes!

IJssalon De Smaak heeft zoooooo’n lekker ijs gemaakt door echte Meester-ijsbereiders! Dat moet je proeven.

Domein Oogenlust

Geen gewone winkel maar een beleving! Oogenlust is bekend van de kerstshow, maar is elk seizoen de moeite waard.

Vlakbij België

Maak een uistapje naar de Abdij van Postel, geniet van een abdijbiertje of ga voor een puntzak Belgische friet. Of voor voordelig tanken 😉

Laat je verwennen

Heb je iets te vieren? Of zomaar zin om je te laten verwennen? Reserveer dan een arrangement bij Cosmé Beauty Center in Hapert en je komt helemaal tot rust.

Omgeving Eersel

B&B Het Dijkhuis is gelegen in het centrum van Eersel. U verblijft op loopafstand van de historische markt, de restaurants, de terrasjes en winkels.  Op uw kamer ligt een map vol met toeristische informatie en ook een wandelkaart en fietskaart (met knooppunten) die u kunt gebruiken. Onze B&B ligt aan de fietsknooppuntenroute.

We hebben hier 2 leenfietsen die u kunt gebruiken voor korte ritjes. Tegenover onze B&B is een fietsenwinkel waar u zowel gewone fietsen als e-bikes kunt huren. We reserveren ze graag voor u en kunnen de fietsen voor u ophalen en ook weer terugbrengen.

Om te reserveren kunt u voor de beste prijs terecht op onze website. Vergeet bij het reserveren niet de kortingscode Happy. Natuurlijk kunt u ons ook rechtstreeks bellen of e-mailen.

Wij zijn geclassificeerd bij bedandbreakfast.nl.