Bed and Breakfast Eersel

Brabantse gastvrijheid

Gastvrijheid, service, rust en sfeer. Dat vindt u bij B&B Het Dijkhuis Eersel. Een oase van rust in het centrum van Eersel. Dat is onze kleine B&B met 2 sfeervolle kamers.

Genieten in Eersel

Voor vakantie of een weekendje weg

Zakelijk verblijf

Gratis wifi en uw kamer heeft een werkplek.
Betaling met pin, creditcard of op rekening mogelijk

Centraal in Eersel

Op loopafstand van de historische markt, winkels, restaurants en terrassen

Auto of openbaar vervoer

Gratis parkeren, laadpaal op 150 meter afstand, ook opladen bij B&B mogelijk in overleg.
Bushalte om de hoek (halte Kapelweg Eersel).

Met de fiets

Bij ons stalt u uw fiets veilig en overdekt. Uw elektrische fiets kunt u makkelijk opladen. Onze B&B ligt aan de knooppuntenroute.

Direct reserveren

Reserveer direct op onze website voor de beste prijs. Bellen, mailen of whatsappen kan ook.

Betaal met cash, pin of creditcard

Onze kamers

Eersel en omgeving

Direct reserveren

Bed and Breakfast Eersel

Brabantse gastvrijheid, service, rust en sfeer. Dat vindt u bij B&B Het Dijkhuis Eersel. Een oase van rust in het centrum van Eersel. Dat is onze kleine B&B met 2 sfeervolle kamers.
Hier kunt u genieten en tot rust komen. Voor een welverdiende vakantie, een paar daagjes weg of familiebezoek. Of na een werkdag, congresbezoek of cursus.

Onze B&B ligt centraal in Eersel op loopafstand van de historische markt, restaurants, terrassen en winkels.

Eersel ligt centraal in de Kempen aan de A67, vlakbij Eindhoven, Hapert, Bladel, Bergeijk, Tilburg, Veldhoven, Lommel (B), Eindhoven Airport, Congrescentrum Koningshof Veldhoven, E3 strand en de campings Ter Spegelt Eersel, De Paal Bergeijk en De Achterste Hoef Bladel.

Om de hoek (halte Kapelweg) vertrekt de bus naar Tilburg en naar Eindhoven (ook halte Koningshof en ASML).

En onze B&B ligt aan de fietsknooppuntenroute! We hebben voldoende informatie over fietsen en wandelen in de regio en ook kaarten voor u te leen. Meer informatie over de omgeving vindt u op de website van het Toeristisch Informatie Punt.

B&B Het Dijkhuis Eersel

Zoekt u een Bed & Breakfast in Eersel, dan bent u aan het goede adres. Onze B&B heeft maar twee kamers. Daarom kunnen we zorgen voor gastvrijheid, service en rustige sfeer. De kamers zijn sfeervol ingericht en daarbij voorzien van alle gemakken. Elke kamer heeft natuurlijk privé sanitair, maar ook een eigen entree en een eigen terras.

In de entree-hal van de B&B vindt u alles wat u nodig hebt: een minibar, serviesgoed, bestek en allerlei zaken die van pas komen.

Ligging

We zijn gelegen in het centrum van Eersel, maar als u onze B&B binnenkomt, zult u daar niets van merken want eenmaal achterom bevindt u zich in een oase. Toch bent u op loopafstand van de historische markt, de restaurants, de terrasjes en winkels. U kunt lopend alles bereiken, maar voor het gemak hebben we hier 2 leenfietsen die u kunt gebruiken. Tegenover onze B&B is een fietsenwinkel waar u zowel gewone fietsen als e-bikes kunt huren. We reserveren ze graag voor u en kunnen de fietsen voor u ophalen en ook weer terugbrengen. Op uw kamer ligt een map vol met toeristische informatie en ook een wandelkaart en fietskaart (met knooppunten) die u kunt gebruiken.

Betalen

U kunt bij ons met pin betalen maar ook met creditcard. Voor vaste gasten en bedrijven die vaak bij ons verblijven is op rekening betalen mogelijk.

Reserveren

Om te reserveren kunt u voor de beste prijs terecht op onze website. Vergeet bij het reserveren niet de kortingscode Happy. Natuurlijk kunt u ons ook rechtstreeks bellen of e-mailen.

Wij zijn geclassificeerd bij bedandbreakfast.nl