Contact B&B Het Dijkhuis Eersel

Cecile van Wieringhen Borski
Dijk 33
5521 AW  EERSEL
Nederland – Noord Brabant
+31 (0)6 47871225
info@hetdijkhuiseersel.nl

Eersel ligt centraal in de Kempen aan de A67, vlakbij Eindhoven, Hapert, Bladel, Bergeijk, Tilburg, Veldhoven, Lommel (B), Congrescentrum Koningshof Veldhoven, E3 strand en de campings Ter Spegelt Eersel, De Paal Bergeijk en De Achterste Hoef Bladel.

Eindhoven Airport is op 15 minuten rijden vanaf B&B Het Dijkhuis Eersel.
Check hier je route.

Bushalte om de hoek
Halte Kapelweg Eersel
Lijnen 19 en 319 rijden rechtstreeks naar ASML gebouw 4 en Maxima Medisch Centrum, Koningshof en Eindhoven Centraal.
Check hier je route.

Contact B&B Het Dijkhuis Eersel

Contact B&B Het Dijkhuis Eersel

Zoekt u een Bed & Breakfast in Eersel, dan bent u aan het goede adres. Onze B&B heeft maar twee kamers. Daarom kunnen we zorgen voor gastvrijheid, service en rustige sfeer. De kamers zijn sfeervol ingericht en daarbij voorzien van alle gemakken. Elke kamer heeft natuurlijk privé sanitair, maar ook een eigen entree en een eigen terras.

We zijn gelegen in het centrum van Eersel, maar als u onze B&B binnenkomt, zult u daar niets van merken want eenmaal achterom bevindt u zich in een oase. Toch bent u op loopafstand van de historische markt, de restaurants, de terrasjes en winkels. U kunt lopend alles bereiken, maar voor het gemak hebben we hier 2 leenfietsen die u kunt gebruiken. Tegenover onze B&B is een fietsenwinkel waar u zowel gewone fietsen als e-bikes kunt huren. We reserveren ze graag voor u en kunnen de fietsen voor u ophalen en ook weer terugbrengen. Op uw kamer ligt een map vol met toeristische informatie en ook een wandelkaart en fietskaart (met knooppunten) die u kunt gebruiken.

In de entree-hal van de B&B vindt u alles wat u nodig hebt: een minibar, serviesgoed, bestek en allerlei zaken die van pas komen.

U kunt bij ons met pin betalen maar ook met creditcard. Voor vaste gasten en bedrijven die vaak bij ons verblijven is op rekening betalen mogelijk.

Om te reserveren kunt u voor de beste prijs terecht op onze website. Vergeet bij het reserveren niet de kortingscode Happy. Natuurlijk kunt u ons ook rechtstreeks bellen of e-mailen.

Wij zijn geclassificeerd bij bedandbreakfast.nl